Algemene voorwaarden Ontspanningspraktijk Beleef

Om jouw afspraak bij Ontspanningspraktijk Beleef zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als je bij ons een afspraak maakt gaan wij ervan uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 1. Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar je adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 2. Voorafgaand aan de eerste afspraak voeren we graag een intakegesprek. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de (medische) informatie die je tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage en/of het sporten op een verantwoordelijke en veilige manier uitgevoerd worden.
 3. Bij relevante wijzigingen ben je zelf verantwoordelijk om dit aan ons door te geven.
 4. Alle informatie die je tijdens het intakegesprek en de vervolgafspraken met ons deelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 5. Bij Ontspanningspraktijk Beleef worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kunnen wij de afspraak annuleren en word je doorverwezen naar de huisarts of specialist.
 6. Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam) mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan je arts, voordat je een afspraak maakt.
 7. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annuleren binnen 24 uur of een no-show zal de behandeling voor 100% in rekening worden gebracht.
 8. Betaling verloopt contant of via pin. De betaling dient direct na de behandeling te worden voldaan. Voor het sporten in de warmtecabines zal dit worden voldaan via automatische incasso of een vooraf betaalde strippenkaart.
 9. Cadeaubonnen en strippenkaarten zijn inwisselbaar voor de waarde die op de cadeaubon vermeld staat. Mits prijswijzingen zijn doorgevoerd.
 10. Ontspanningspraktijk Beleef is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen.
 11. Ethiek en hygiƫne zijn vanzelfsprekend. Wij verwachten dat je schoon op de afspraak verschijnt. Je kan van Ontspanningspraktijk Beleef verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn.
 12. Mocht de afspraak vanwege ziekte of een andere reden door toedoen van Ontspanningspraktijk Beleef niet mogelijk zijn, zullen wij dit tijdig laten weten en in overleg een nieuwe afspraak inplannen.
 13. Tijdens de behandeling is het dragen van ondergoed verplicht. Tijdens het sporten in de warmtecabine draag je sportkleding met sokken.
 14. Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Ontspanningspraktijk Beleef aanbiedt. Personen die hier wel op inspelen worden direct verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.
 15. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Ontspanningspraktijk Beleef niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een van onze behandeling.