Massage

Voel je je weleens onrustig, heb je pijntjes in je lijf of wil je gewoon even niets? Wij helpen je echt te ontspannen in jouw spaarzame vrije uurtjes. Rust in je hoofd en lijf geeft je energie. Onze speerpunten bij wat we bieden zijn persoonlijke aandacht en balans.

Alle behandelingen worden met veel aandacht uitgevoerd. Bij de eerste behandeling nemen wij daarom extra de tijd om eventuele wensen en klachten te bespreken. Ben je van plan vaker langs te komen? Profiteer dan van onze voordeelkaarten en krijg één behandeling cadeau.

BASIC

25 minuten
27,00

nek, schouders, rug en armen of
voor- en achterkant benen

SUPER*

40 minuten
€ 40,00

nek, schouders, rug en armen of
nek, achterkant benen, rug en armen

DELUXE*

55 minuten
€ 55,00

nek, schouders, rug, armen, voor- en achterkant benen

SUPREME*

70 minuten
€ 65,00

nek, schouders, rug, armen, voor- en achterkant benen (inclusief gezichtsmassage)

* Bij deze massages is het ook mogelijk om een van de hierboven aangegeven gebieden te vervangen voor een gebied naar keuze. Op deze manier is er altijd ruimte voor extra focus op probleemgebieden.

specials

 • Hoofd(pijn) massage (25 min)€ 27,00
 • Hot stone massage (25 min)€ 40,00
 • Hot stone massage (55 min)€ 65,00
 • Hammam massage (55 min)€ 65,00
 • Voetreflex massage (40 min)€ 40,00
 • Op locatie (vanaf 55 min)op aanvraag

Zwangerschap

 • Massage (25 min)€ 27,00
 • Massage (40 min)€ 40,00
 • Massage (55 min)€ 55,00

Voordeelkaarten

.

 • 10 behandelingen (25 min)€ 243,00
 • 10 behandelingen (40 min)€ 360,00
 • 10 behandelingen (55 min)€ 495,00
 • 10 behandelingen (70 min)€ 585,00

Veelgestelde vragen

 • Waarom een ontspanningsmassage?

  We leven vaak een stressvol bestaan. Stress kent vele oorzaken en kan doorwerken in mentale en lichamelijke klachten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een onrustig gevoel, hoofpijn of stijve spieren. Een massage brengt je in een diepe ontspanning en bevordert je doorbloeding. Het lichaam kan zich opladen en ontladen, spieren kunnen ontspannen en je gedachten staan even stil. Een massage zorgt ook voor een verhoogde immuniteit en vitaliteit, en draagt bij aan je lichaamsbewustheid. Je weet pas wat je mist wanneer je het een keer probeert.

 • Ik heb nog nooit een massage gehad. Wat kan ik verwachten?

  In de basis mag je van ons verwachten dat wij je op je gemak stellen en jouw grenzen respecteren. We ontvangen je in onze praktijk, maken even kennis en bespreken jouw verwachtingen en eventuele klachten. Ook hiervoor geldt dat je zelf bepaalt waar jij je comfortabel bij voelt. Onze massages bestaan uit aanrakingen waarbij we lange strijkingen afwisselen met drukpunthandelingen. Dit doet geen pijn, maar daar waar het lichaam stijf is of spieren vastzitten, kan het wel gevoelig zijn. Afhankelijk van jouw voorkeur kunnen we meer of minder kracht gebruiken. Tijdens de massage houd je je ondergoed aan, terwijl je heerlijk onder onze handdoeken ligt. Vind je dat te spannend? Kies dan bijvoorbeeld (eerst) voor een voetreflexbehandeling.

 • Mag ik praten tijdens de massage?

  Ja, je mag altijd aangeven als je bijvoorbeeld niet lekker ligt, je het spannend vindt of je ergens pijn ervaart. Ook mag je altijd vragen stellen. Het belangrijkste is dat het voor jou comfortabel en fijn voelt. Het is jouw moment. Wel is de massage het meest effectief in totale rust.

 • Met welke olie werken jullie?

  Wij werken in de basis met een verwarmde amandelolie. Ben je hier allergisch voor, geef dit dan tijdig aan ons door. Met alle liefde zetten we voor jou andere olie klaar.

 • Kan iedereen een massage ondergaan?

  Qua leeftijd zeker. Van baby tot hoogbejaard, een massage is altijd fijn. Uiteraard passen we onze behandeling hierop aan door andere massagestrijkingen te gebruiken of de druk te doseren. Wel zijn er bepaalde medische contra-indicaties waarbij masseren niet wenselijk is, bijvoorbeeld bij koorts. Ben je onder behandeling van een arts of gebruik je medicijnen, geef dit dan altijd bij ons aan. Dan kijken we samen wat wel of niet mogelijk is.

 • Ik ben zwanger. Kan ik dan gemasseerd worden?

  Ja, dat kan. Geef vooraf bij ons aan dat je in verwachting bent (juist in het eerste trimester) en dan passen wij onze behandeling daarop aan. Lukt het niet meer om op je buik te liggen, geen probleem. Ook in een zijligging kunnen wij je een heerlijke massage bieden.

 • Ik gebruik bloedverdunners (of andere medicatie) of heb een pacemaker, wat nu?

  Met bloedverdunners en de meeste medicatie kun je gewoon een massage ondergaan. Ook het hebben van een pacemaker is geen contra-indicatie voor massage. Graag horen wij voorafgaand aan de massage welke medicatie je gebruikt en of je op dat moment ergens last van hebt. Dan bepalen we samen welke manier van masseren op dat moment het beste bij jou past.

 • Kan ik spontaan binnenwandelen voor een massage?

  Zowel de massages als de sportlessen in de warmtecabines gaan op afspraak. Onze aandacht gaat daarbij volledig naar onze klanten. Dit betekent dat we niet altijd in staat zijn je direct te helpen. Je kunt uiteraard even plaatsnemen en wachten, maar afhankelijk van het tijdstip waarop je langskomt kan dit wel even duren. We raden dan ook aan vooraf met ons af te stemmen, bijvoorbeeld via mail, Whatsapp, Facebook of een belletje.

 • Wat als ik de afspraak moet afzeggen of wil verzetten?

  Wanneer je staat ingepland voor een massage is het mogelijk om deze tot 24 uur voor aanvang te annuleren of te verzetten. Daarna zijn we helaas genoodzaakt om de kosten voor de behandeling alsnog in rekening te brengen.

sfeerimpressie

Warmtecabines

De afgelopen jaren hebben we veel mensen mogen ontvangen in onze praktijk met vaak soortgelijke klachten. Ook daar willen we graag bij ondersteunen. Om te helpen het lichaam sterker te maken en daarmee klachten te voorkomen of onder controle te houden, is het bij Beleef mogelijk om te sporten in warmtecabines.

meer informatie