Warmtecabine

De afgelopen jaren hebben we veel mensen mogen ontvangen in onze praktijk met vaak soortgelijke klachten. Ook daar willen we graag bij ondersteunen. Om te helpen het lichaam sterker te maken en daarmee klachten te voorkomen of onder controle te houden, is het bij Ontspanningspraktijk Beleef ook mogelijk om te sporten in warmtecabines.

Jaarabonnement

Looptijd: minimaal 12 maanden
Keuze uit 1 of 2 keer per week

Voorwaarden
– Na 12 maanden maandelijks opzegbaar
– Gemiste afspraken binnen 2 maanden in te halen

1 keer per week € 32,00 per maand
2 keer per week € 64,00 per maand

Starter

Looptijd: minimaal 3 maanden
2 keer per week sporten

Voorwaarden
– Na 3 maanden maandelijks opzegbaar
– Na 3 maanden om te zetten naar jaarabonnement
– Gemiste afspraak binnen 1 maand inhalen

€ 79,00 per maand

Flex

10 keer sporten
Afspraken flexibel in te plannen

Voorwaarden
– Geldig tot 6 maanden na aankoop
– Betaling in één keer te voldoen

Eenmalig € 119,50

Veelgestelde vragen

 • Waarom sporten in warmtecabines?

  Onze jarenlange ervaring met het aanbieden van massages heeft ons inzicht gegeven in veelvoorkomende klachten en oorzaken. Door ook sporten in warmtecabines toe te voegen aan onze praktijk kunnen we jou helpen om bepaalde klachten te verminderen of onder controle te houden. Comfortabel, pijnvrij en met snel resultaat.

  Hierbij enkele voordelen op een rijtje:

  • Vermindert pijnklachten
  • Vermindert spanning en stress
  • Verhoogt de stofwisseling
  • Stimuleert de vetverbranding
  • Verbetert de nachtrust
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Weinig tot geen kans op blessures en spierpijn
  • Je krijgt een programma op maat dat aansluit bij jouw doelen
  • Een korte work-out van slechts 30 minuten per keer volstaat
  • Je sport in een persoonsgerichte en ontspannen omgeving
  • Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding in vergelijking met andere aanbieders
 • Kan ik een gratis proefles volgen?

  Ja, dat kan. Sterker nog, we adviseren mensen die nog niet bekend zijn met deze manier van bewegen altijd om eerst vrijblijvend een proefles te volgen. Zo krijg je op een ontspannen wijze goed inzicht in wat het is, maak je kennis met onze werkwijze en ervaar je de sfeer in onze praktijk. Enkele dagen voor de proefles ontvang je van ons een mail met een intakeformulier. Aan de hand van dit formulier bereiden we alvast een les voor, afgestemd op jouw situatie. We nemen samen je persoonlijke doelen en wensen door en leggen ons concept aan je uit. Daarna starten we met de proefles in onze warmtecabines. Deze eerste keer duurt ongeveer 60 minuten.

 • Loopt mijn abonnement tijdens vakanties door?

  Ja, je abonnement loopt gewoon door. Gemiste afspraken zijn, afhankelijk van je abonnement, binnen 1 of 2 maanden in te halen.

 • Wat is de ideale duur en frequentie?

  Een groot voordeel van sporten in warmtecabines is dat je na 30 minuten per sessie klaar bent. De infraroodwarmte zorgt er namelijk voor dat je extra snel resultaat boekt. Het is zelfs mogelijk om tot wel 5x zoveel calorieën te verbranden dan bij een normale training.

  De frequentie is afhankelijk van het doel dat je nastreeft. Wil je je lichaam sterken maken dan adviseren wij 2x per week langs te komen. Daarmee bereik je het optimale resultaat. Na 2 tot 3 dagen ben je weer volledig hersteld. Wil je de huidige staat van je lichaam behouden volstaat het om 1x per week langs te komen.

  2x per week = Sterker worden, conditie opbouwen, ander gericht doel behalen

  1x per week = Behaald resultaat behouden

 • Moet ik zelf de cabine schoonmaken?

  Bij sporten onder begeleiding doen wij dit voor je. Mocht het onverhoopt toch eens voorkomen dat er geen begeleiding is, vragen we je wel om zelf jouw cabine schoon te maken. In dat geval leggen wij een spray en doekje voor je klaar.

 • Moet ik zelf de cabine aanzetten?

  Bij sporten onder begeleiding doen wij dit voor je. Mocht het onverhoopt toch eens voorkomen dat er geen begeleiding is, vragen we je wel om zelf jouw cabine aan te zetten met behulp van de afstandsbediening. De cabine is binnen enkele seconden op temperatuur.

 • Kan ik spontaan binnenwandelen als een cabine vrij is?

  Zowel de massages als de sportlessen in de warmtecabines gaan op afspraak. We vragen je dus altijd om vooraf even contact met ons te zoeken. Na iedere sessie plannen we uiteraard direct een nieuwe sessie in. Ook is het mogelijk om al verder vooruit te plannen.

 • Is de dag en het tijdstip waarop ik zou willen komen altijd beschikbaar?

  We hebben maar een beperkt aantal cabines beschikbaar, het kan dus voorkomen dat jouw ideale sport-moment al bezet is. Door de korte duur van de sessies kunnen we veel mensen bedienen. Doordat je maximaal 2 maanden voorruit kunt plannen, bieden we iedereen een eerlijke kans. Ook is het mogelijk om je als reserve in te plannen als een les al vol is. Je krijgt dan een berichtje wanneer er onverhoopt toch een cabine vrijkomt. Afhankelijk van het aantal klanten kunnen we onze capaciteit nog uitbreiden door extra cabines bij te plaatsen. Ook staat de klanttevredenheid van onze bestaande klanten voorop. Indien noodzakelijk zullen wij tijdig een klantenstop invoeren.

 • Kan ik al voor het hele jaar vooruit inplannen?

  Het is mogelijk om tot 2 maanden vooruit in te plannen. Op deze manier bieden we iedereen een eerlijke kans om het gewenste moment in de week langs te komen. Afhankelijk van het aantal klanten kunnen we onze capaciteit nog uitbreiden door extra cabines bij te plaatsen. Ook staat de klanttevredenheid van onze bestaande klanten voorop. Indien noodzakelijk zullen wij tijdig een klantenstop invoeren.

 • Werken jullie ook met een reservelijst?

  Jazeker! Wanneer je je opgeeft als reserve, krijg je een mail of appje als er alsnog een plekje vrijkomt op het tijdstip waarop jij graag wil sporten. Zodra je hierop reageert en wij je een bevestiging hebben gestuurd, sta je ingepland. De plek is voor degene die het eerst reageert.

 • Wat moet ik meenemen naar een (proef)les?

  Naast sportkleding (lange of korte broek, T-shirt en sokken) raden we je aan om een handdoek, flesje water en je agenda mee te nemen. Sportschoenen zijn bij ons in de praktijk niet nodig.

 • Kan ik een geplande afspraak annuleren?

  Wanneer je staat ingepland voor een sessie is het mogelijk om deze tot 24 uur voor aanvang te annuleren of te verzetten. Daarna zijn we helaas genoodzaakt om de credit van deze sessie van je tegoed af te schrijven.

Sfeerimpressie

Massages

Een massage helpt je om een diepe ontspanning te ervaren, stimuleert de doorbloeding en maakt je spieren soepel. Alle behandelingen worden met aandacht en afgestemd op jouw wensen uitgevoerd.

meer informatie